Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

Reţeaua Regina Maria a preluat Endo Institute Timişoara

A.M. Ştirile Zilei /

Domnul doctor Voicu Simedrea

Domnul doctor Voicu Simedrea

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat, luni, preluarea Endo Institute din Timişoara, continuând astfel dezvoltarea infrastructurii medicale la nivel naţional, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelenţă de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara ţărilor vorbitoare de limba germană.

Procesul de acreditare este unul complex, evaluând un număr de criterii stricte: managementul corect al informaţiei, protocoale eficiente de management şi tratament, chirurgia avansată multidisciplinară, operarea unui număr minim de 100 de cazuri de endometrioză pe an şi urmărirea minuţioasă a cazurilor post operatorii şi a rezultatelor pe termen lung.

Domnul doctor Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute, a declarat: "Endo Institute a fost iniţial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, aşadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialităţi secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor şi credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect şi un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România şi singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză."

Centrul de Excelenţă Endo Institute reprezintă un garant al calităţii şi al responsabilităţii asumate în tratarea pacientelor care suferă de endometrioză, cu peste 10 specialităţi medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialităţi şi echipă chirurgicală multidisciplinară. În 6 ani de activitate, angajaţi şi colaboratori cu renume internaţional au avut peste 400 de cazuri operate şi peste 2000 de paciente examinate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional