Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Reţeaua Regina Maria inaugurează noul corp al Policlinicii Enescu din Bucureşti

M.A. Ştirile Zilei /

Reţeaua Regina Maria inaugurează noul corp al Policlinicii Enescu din Bucureşti

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat, marţi, lansarea noului corp al Policlinicii Enescu, în cadrul căruia vor funcţiona Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de Endometrioză, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Olimpia Enache, Chief Opperations Officer al Reţelei de sănătate Regina Maria, a declarat: "Extinderea Policlinicii Enescu Regina Maria vine ca un pas firesc în dezvoltarea serviciilor pe care le oferim. Corpul B va găzdui Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de endometrioză, unităţi dedicate celor care au nevoie de asistenţă specială în vederea diagnosticării şi tratării acestor afecţiuni. Aceste centre întăresc misiunea noastră de a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor printr-o expertiză medicală de înaltă calitate a unor echipe multidisciplinare care investesc timp, grijă şi atenţie la nevoile fiecăruia."

Potrivit sursei citate, corpul B al policlinicii are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi şi include 21 de cabinete, care dispun de echipament medical de ultimă generaţie, incluzând un ecograf Voluson E 10 dedicat urmăririi sarcinii şi un ecograf Vivid S60 pentru cardiologie.

Astfel, prin intermediul echipei de 35 de medici, pacienţii vor avea acces la peste 27 de specialităţi, precum obstetrică-ginecologie, genetică medicală, ecografie, urologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, medicină internă, medicină generală, ORL, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, pneumologie, dermatologie, chirurgie generală, boli infecţioase şi pediatrie.

Totodată, în cadrul noului corp al Policlinicii Enescu va funcţiona şi primul Centru de diagnostic al infertilităţii din Reţeaua Regina Maria. Acesta va fi coordonat de Dr. Bechir Melihan, medic primar Obstetrică - Ginecologie, cu o vastă experienţă în domeniul infertilităţii şi al reproducerii umane asistate.

"Ne bucurăm să putem ajuta viitorii părinţi ce se confruntă cu probleme de infertilitate şi necesită o atenţie şi îngrijiri deosebite. La Centrul de diagnostic al infertilităţii, specialiştii în tratarea acestei afecţiuni oferă servicii de consultanţă cuplurilor şi stabilesc următorii paşi pentru a descoperi cauzele ei. Angajamentul pe care ni-l luăm faţă de pacienţii noştri este acela de a le oferi tot sprijinul necesar în acest proces.", a precizat Dr. Bechir Melihan, coordonator al Centrului de diagnosticare a infertilităţii.

Policlinica Enescu Regina Maria, prin cele 2 corpuri, dispune de o suprafaţă totală de 1.800 metri pătraţi, unde pacienţii beneficiază de servicii unice în reţea, precum spermogramă, halosperm, histerosonografie cu substanţă de constrast şi centrul de endometrioză cu consultaţii bazate pe protocoale specifice. Echipa formată din 100 de specialişti continuă misiunea reţelei de sănătate de a dezvolta un sistem medical orientat spre pacient.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional