Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme

G.U. Ştirile Zilei /

Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România

Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România

Începând cu data de 1 octombrie 2020, subsidiara locală a Reynaers Aluminium, lider european în furnizarea de soluţii din aluminiu, devine unic distribuitor în România pentru Forster Profilsysteme, dezvoltator şi producător elveţian de profile din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade, conform unui comunicat de presă.

Achiziţionată în urmă cu 3 ani de către Grupul Reynaers, compania elveţiană Forster Profilsysteme este recunoscută la nivel internaţional pentru soluţiile sale ce întrunesc atribute de performanţă, siguranţă, precum şi de protecţie împotriva incendiilor, la cel mai înalt nivel. Profilele furnizate din centrul de producţie de 14.000 m² situat în Arbon, Elveţia, vor putea fi achiziţionate din luna octombrie doar prin intermediul Reynaers Aluminium România.

Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România, a declarat: "Odată cu această nouă etapă, vom putea veni în sprijinul clienţilor şi partenerilor noştri cu o completare firească în realizarea proiectelor arhitecturale care includ atât soluţii de aluminiu, cât şi oţel şi sticlă de ultimă generaţie. Totodată, statutul de distribuitor exclusiv al acestor produse, ne oferă posibilitatea de a ne extinde aria de expertiză şi de a acapara şi noi segmente de pe piaţa locală".

În prezent, Reynaers Aluminium România are în desfăşurare mai multe proiecte pe plan local, printre care se numără One Floreasca City, Record Park, Ţiriac Tower, Aviaţiei Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence s.a.m.d.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional