Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Rompetrol deschide două noi centre integrate de servicii pe A1 tronsonul Nădlac - Sibiu

S.B. Ştirile Zilei /

Rompetrol deschide două noi centre integrate de servicii pe A1 tronsonul Nădlac - Sibiu

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis două noi centre integrate de servicii pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac - Sibiu), în apropierea localităţii Giarmata din judeţul Timiş (km 500+596 stânga şi dreapta), potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Investiţia necesară pentru realizarea celor două staţii de distribuţie carburanţi s-a ridicat la 6,5 milioane de dolari. Cele două staţii fac parte dintr-un pachet de 12 centre integrate de servicii construite de Rompetrol pe Autostrada A1, cu o investiţie totală estimată de peste 40 de milioane de dolari, derulată prin Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român. Opt dintre acestea sunt deja deschise publicului.

"Rompetrol continuă dezvoltarea lanţului de staţii de pe autostrada A1 sub un nou concept, oferind clienţilor o gamă variată de produse şi servicii: alimentare cu carburanţi, staţii de încărcare a maşinilor electrice, magazine, cafenea, terasă, spaţiu verde, loc de joacă, parcări. Practic, staţia nu mai este doar un loc unde alimentezi maşina cu carburant, ci un spaţiu de relaxare, unde şoferii să-şi recapete energia pentru a porni din nou la drum în siguranţă. În acelaşi timp, continuăm dezvoltarea brandului hei şi a noului concept de magazin cu extensiile de brand hei&coffee, cum sunt cele de la Giarmata, şi coffee&gourmet, unde clienţii noştri pot savura o masă caldă, cu produse variate şi proaspete. Şase din cele 12 staţii vor funcţiona sub brandul coffee&gourmet", a declarat Bauyrzhan Nugumanov, directorul general al Rompetrol Downstream.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional