Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2023

Sala Polivalentă din Bistriţa va purta numele TeraPlast Arena

S.B. Ştirile Zilei /

Sala Polivalentă din Bistriţa va purta numele TeraPlast Arena

Grupul TeraPlast îşi extinde susţinerea pentru CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud în cadrul unui contract prin care noua sală polivalentă din Bistriţa se va numi TeraPlast Arena.

Acordul de asociere a fost încheiat în urma unei licitaţii publice, care a avut ca obiect închirierea spaţiilor publicitare, inclusiv denumirea sălii.

Acordul este valabil pe o durată de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional. Valoarea contractului depăşeşte 600 mii lei/an.

" E un nou parteneriat pentru performanţă între TeraPlast şi comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbal, echipa de suflet a bistriţenilor, şi al întregului club sportiv din Bistriţa de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitaţie era naturală" a afirmat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast. Acesta a adăugat:

"Responsabilitatea socială şi interesul vizavi de dezvoltarea şi bunăstarea comunităţii fac parte din cultura organizaţiei noastre, iar atenţia se îndreaptă în special către educaţie şi sport. Acest nou acord cimentează susţinerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talentelor şi creşterea unor noi sportivi de performanţă. Bistriţa are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate şi condiţii de joc, asa cum merită clubul, sportivii şi toţi locuitorii oraşului."

Noua Sală Polivalentă a fost finalizată în anul 2022, în urma unei investiţii de 27,3 milioane de euro, cu finanţare asigurată atât de la bugetul naţional, cât şi cel local.

În anul 2022, Grupul TeraPlast a consemnat sponsorizări de aproape 1,8 milioane de lei, în limitele stabilite de legislaţia în vigoare. Grupul este implicat activ în proiecte de responsabilitate socială şi de protejare a mediului înconjurător, care pun accent pe dezvoltarea durabilă, echitabilă şi inclusivă a societăţii şi economiei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional