Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Schneider Electric a implementat proiecte de management la distanţa în două magazine Carrefour

S.B. Ştirile Zilei /

Schneider Electric a implementat proiecte de management la distanţa în două magazine Carrefour

Schneider Electric a finalizat implementarea a două noi proiecte executate cu soluţii eficiente din punct de vedere energetic, în hipermarketurile Carrefour din Târgu Mureş şi Târgovişte, se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, Schneider Electric a echipat cele două magazine Carrefour cu soluţia EcoStruxure Building - o soluţie digitală, care permite personalului autorizat accesul de la distanţă, oricând şi de oriunde, la parametri de funcţionare normali, pentru gestionarea instalaţiilor din magazin. Soluţia implementată oferă informaţii în timp real cu privire la consumul electric şi starea instalaţiilor. Cu ajutorul ei se realizează programarea iluminatului în magazine, cât şi în exteriorul lui, fiind posibilă tototdată monitorizarea alimentării cu energie electrică, astfel încât să nu existe întreruperi pe circuitele critice din magazin.

"Carrefour investeşte atât în servicii digitale dedicate clienţilor noştri, cât şi în sisteme şi soluţii demanagement al energiei electrice pentru optimizarea consumurilor şi pentru efi-cientizarea exploatării instalaţiilor", au declarat reprezentanţii Carrefour.

Monica Bucurescu, BMS Sales Manager Schneider Electric România, a declarat: "În lumea digitală de astăzi, distribuţia energiei electrice în clădiri trece printr-o schimbare fundamentală şi ireversibilă. Schneider Electric răspunde acestor noi provocări prin concep-tul EcoStruxure - platforma deschisă, bazată pe IoT, care integrează echipamente conecta-bile, baze de date, aplicaţii mobile şi servicii cloud. Pe lângă beneficiile evidente, legate de uşurinţa de utilizare şi de economiile semnificative generate clienţilor noştri, posibilitatea controlului unei întregi clădiri de la distanţă devine un avantaj extrem de util, mai ales în această perioadă".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional