Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Skanska investeşte 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului Equilibrium din Bucureşti

S.B. Ştirile Zilei /

Skanska investeşte 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului Equilibrium din Bucureşti

Skanska investeşte 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului de spaţii de birouri Equilibrium, localizat în nordul Bucureştiului - zona Barbu Văcărescu - Floreasca, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

La finalizare, întregul complex compus din două clădiri va oferi o suprafaţă închiriabilă de 40.800de metri pătraţi.

Construcţia pentru Equilibrium 2 este programată să înceapă în februarie 2021, iar finalizarea sa este estimată pentru primul trimestru din 2023. Prima fază a proiectului, Equilibrium 1, a devenit operaţională de la 1 noiembrie 2019.

"Equilibrium, situat într-una dintre zonele consacrate de business din Capitală, este reprezentativ pentru portofoliul nostru din regiune, iar odată cu faza a doua vom dubla suprafaţa închiriabilă a întregului proiect. Cea de a doua clădire va îngloba aceleaşi standarde de calitate care se regăsesc în Equilibrium 1 şi va include totodată măsuri suplimentare pentru protejarea împotriva virusurilor.O emblemă a acestui proiect, placemaking-ul, joacă un rol esenţial: este locul comun şi dinamic în care oamenii se pot întâlni, pot interacţiona şi socializa, iar în weekenduri devine un spaţiu de recreere şi de relaxare.Prin conceptul hibrid pe care îl propunem, vom integra spaţiile de lucru cu facilităţile de relaxare şi accesul rapid la serviciile de mobilitate urbană.În plus, pentru a veni în sprijinul celor interesaţi să-şi mute birourile în clădirile noastre, am implementat prima soluţie de vizualizare virtuală de pe piaţa locală, SkanskaSpaces. În ciuda contextului actual, continuăm investiţiile în proiectele noastre, în economie şi în dezvoltarea sustenabilă a oraşului", a declarat Aurelia Luca, Vicepreşedinte Executiv Operaţiuni România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional