Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spaţii de birouri

T.B. Ştirile Zilei /

Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spaţii de birouri

Un spaţiu de birou care să respecte principiile ESG, în concordanţă cu schimbările pieţei şi cerinţele UE, nu este doar o necesitate, ci şi o valoare adăugată pentru angajaţi, se arată într-un comunicat al Skanska, remis redacţiei. Din acest motiv, Skanska oferă chiriaşilor săi servicii care să îi ajute în crearea unor spaţii de lucru sustenabile şi în procesul lor de raportare non-financiară, conform sursei.

ESG+ este un pachet de servicii oferit de Skanska, dezvoltat pe baza discuţiilor cu partenerii de business, cu scopul de a sprijini operaţiunile şi de a creşte eficienţa echipelor, cu accent pe grija faţă de mediu şi "wellbeing"-ul angajaţilor, transmite compania.

Chiriaşii, atât existenţi, cât şi potenţiali, pot beneficia de experienţa Skanska printr-un pachet integrat ESG+: de la crearea de spaţii funcţionale si uşor de utilizat până la soluţii legate de amprenta de carbon şi la raportarea elementelor legate de ESG, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, "Într-o perioadă în care piaţa se schimbă rapid, iar cererile în zona de sustenabilitate sunt tot mai numeroase, nu mai este suficient doar să oferi un spaţiu de birou. La Skanska, suntem conştienţi de modul în care o abordare integrată a nevoilor chiriaşilor poate creşte valoarea reală, de aceea, pachetul nostru de servicii ESG+ nu este doar un răspuns la unele reglementări în domeniu, ci este un instrument care le permite partenerilor noştri să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei: să-şi dezvolte afacerea şi să aibă grijă de sănătatea şi binele echipelor lor." afirmă Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska.

Pachetul Skanska ESG+ acoperă mai multe arii de specialitate pentru a permite clienţilor săi să profite de întregul potenţial al spaţiilor de birouri proiectate la cele mai înalte standarde ESG. Acesta include inclusiv consiliere privind utilizarea sustenabilă a spaţiului şi activităţii educaţionale, se mai arată în comunicat. De exemplu, ESG+ va permite chiriaşilor să înveţe cum să economisească apă sau energie într-un mod facil. De asemenea, chiriaşilor le va fi mai uşor să controleze şi să optimizeze costurile asociate cu utilizarea biroului, adaugă sursa.

O parte foarte importantă a serviciului este şi pachetul de informaţii furnizat ca parte a ofertei ESG+, care reprezintă un suport excelent pentru raportarea non-financiară, arată datele comunicatului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional