Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

SkyTower lansează aplicaţia Spaceflow

S.B. Ştirile Zilei /

SkyTower lansează aplicaţia Spaceflow

SkyTower anunţă implementarea aplicaţiei mobile de community management Spaceflow, o platformă de comunicare şi interacţiune digitală dedicată exclusiv chiriaşilor.Aplicaţia mobilă oferă o conexiune digitală rapidă la o varietate de servicii şi facilităţi şi o conexiune directă la viaţa comunităţii din turn.

Având în vedere şi noile restricţii şi măsuri de siguranţă anunţate de autorităţi, Spaceflow va deveni un instrument valoros pentru interacţiune, comunicare şi informaţii pentru chiriaşii SkyTower.

"Traversăm o perioadă în care conectivitatea şi comunicarea online înlocuiesc contactul direct dintre oameni mai mult ca oricând, şi modul în care eram obişnuiţi să ne trăim viaţa. Sperăm că toţi chiriaşii noştri se vor bucura de toate beneficiile pe care Spaceflow le oferă şi îi asigurăm că ne vom gândi întotdeauna la soluţii care îi vor sprijini şi îi vor face mândri că fac parte din comunitatea SkyTower ", a declarat Adriana Dragoescu, CEO RPHI Romania, compania care deţine SkyTower.

Cu ajutorul Spaceflow, angajaţii tuturor chiriaşilor din SkyTower vor avea posibilitatea de a interacţiona unii cu alţii, în mod direct, pentru a trimite sau primi oferte şi informaţii, pentru a se asocia în proiecte de co-creation, de voluntariat sau în echipe pentru competiţii sportive. În acelaşi timp,vor fi informaţi cu regularitate şi despre evenimentele organizate exclusiv pentru comunitatea lor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional