Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

SORIN GRINDEANU:"A fost semnat astăzi contractul pentru finalizarea construcţiei Lotului Cheţani-Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania"

S.B. Ştirile Zilei /

"A fost semnat astăzi contractul pentru finalizarea construcţiei Lotului Cheţani-Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă miercuri că a fost semnat contractul pentru finalizarea construcţiei Lotului Cheţani-Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania, informează news.ro.

Asocierea de constructori austrieci şi germani are la dispoziţie 420,34 milioane de lei (fără TVA) şi 21 de luni (3 luni proiectare şi 18 luni execuţie) pentru a finaliza lucrările la acest lot al A3.

Potrivit ministrului, "este ultimul lot care lipseşte din tronsonul de autostradă care face legătura între Târgu Mureş şi Cluj-Napoca".

Sorin Grindeanu arată că "asocierea de constructori austrieci şi germani are la dispoziţie 420,34 milioane de lei (fără TVA) şi 21 de luni (3 luni proiectare şi 18 luni execuţie) pentru a finaliza lucrările la acest lot al A3"

.

Pe acest lot vor fi construite: 2 poduri, 7 pasaje, un nod rutier (Cheţani), mai arată ministrul.

Construcţia lotului Cheţani-Câmpia Turzii (15,70 km) este finanţată din fonduri europene, afirmă Grindeanu.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective