Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

SORIN GRINDEANU:"Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă"

S.B. Ştirile Zilei /

"Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă, joi, semnarea de către CNAIR a mai multor protocoale de colaborare cu reprezentanţii autorităţilor locale din Călăraşi şi Slobozia, informează news.ro.

"Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă! CNAIR a semnat, astăzi, cu reprezentanţii autorităţilor locale din Călăraşi şi Slobozia mai multe protocoale de colaborare", spune Grindeanu.

În baza acestor documente vor fi elaborate şi obţinute:

- Studiul de Fezabilitate, documentaţia tehnică pentru Autorizaţia de Construire şi Autorizaţia de Construire pentru Varianta de ocolire Călăraşi.

- Studiul de Fezabilitate, documentaţia tehnică pentru Autorizaţia de Construire şi Proiectul Tehnic de Execuţie pentru Varianta de ocolire Slobozia.

"Variantele de ocolire vor contribui atât la descongestionarea traficului rutier local, cât şi la dezvoltarea economiei locale", mai spune Grindeanu.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional