Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy

A.B Ştirile Zilei /

Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy

Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidenţial localizat în Băneasa, Bucureşti. De la lansarea vânzărilor, în luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vândut, potrivit unui comunicat de presă.

The Ivy oferă un total de 800 de unităţi, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 şi 4 camere, amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălţime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare.

Localizat în nordul Bucureştiului, pe Strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa, proiectul beneficiază de o conexiune rapidă şi acces facil către centrul oraşului, zonele de business şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Ansamblul a fost proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sănătatea şi confortul locuitorilor prin construirea de clădiri sustenabile care protejează resursele naturale - un principiu esenţial pentru toate dezvoltările Speedwell. Mai mult, rezidenţii ansamblului vor avea acces la o varietate de facilităţi concepute pentru un stil de viaţă modern: restaurant, piscină, grădiniţă, centru de fitness şi magazine.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidenţial a companiei de consultanţă imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor.

The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obţinut recent autorizaţia de construire în aceeaşi zonă, primul fiind clădirea de birouri MIRO. Compania a creat un concept prin care viaţa personală şi cea profesională se întâlnesc prin dezvoltarea proiectului MIRO, situat la distanţă de mers pe jos de The Ivy. Acesta pune la dispoziţia chiriaşilor spaţii de birouri clasa A cu rating BREEAM Excellent, certificare WELL şi diverse facilităţi.

Didier Balcaen, CEO şi Co-Fondator Speedwell, a declarat: "Obţinerea autorizaţiei de construire marchează o etapă importantă în evoluţia proiectului, având în vedere faptul că ne apropiem de transformarea conceptului în realitate. Ne bucurăm să vedem un interes atât de mare pentru The Ivy. Suntem convinşi că designul conceptului alături de nivelul ridicat de calitate a vieţii vor crea o comunitate puternică şi dinamică."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional