Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Stables a deschis nou spaţiu de co-working In locaţia fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar din Cluj

S.B. Ştirile Zilei /

Stables a deschis nou spaţiu de co-working In locaţia fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar din Cluj

Stables, un nou concept de serviced office, un spaţiu de co-working premium s-a deschis în inima oraşului Cluj-Napoca, chiar în incinta fostelor Grajduri Imperiale, potrivit unui comunicat al companiei.

Grajdurile Imperiului Austro-Ungar, care au găzduit în trecut şi o fabrică românească de textile şi care au o vechime de aproximativ 200 de ani, au fost readuse la viaţă şi transformate într-un spaţiu modern de birouri, destinat antreprenorilor şi companiilor care cautănu doar un spaţiu de birouri, dar şi o comunitate şi un mix de servicii competitiv.

Preponderent spaţiul a fost gândit pentru birouri private, acestea permiţând o configuraţie flexibilă până la un număr maxim de 20 de persoane, dar şi birouri de câte două până la şapte persoane. O altă componentă majoră situată la parter este zona dedicată socializării şi organizării de evenimente, care încorporează un centru de conferinţă ce poate găzdui până la 50 de persoane. Stables oferăşi 40 de locuri de hot-desking, săli de şedinţă de 4 sau 8 persoane, cabine telefonice, dar şi servicii ce descriu un spaţiu de lucru complet: pază, parcare subterană, control acces atât pentru intrarea în spaţiu, cât şi pentru birourile închise, recepţie şi serviciul de protocol, birotică, imprimantăşi scanner, o bucătărie modernă, apăşi cafea şi, cel mai important, accesul la un mix de comunitate.

Stables face parte din proiectul de anvergură Record Park al dezvoltatorului imobiliar Speedwell şi care, împreună cu The Office, formează cel mai mare hub de business din Cluj-Napoca. Situat pe Onisifor Ghibu 20 A, proiectul este unul mixt cu spaţii rezidenţiale, cât şi funcţii de retail şi spaţii de birouri (pe lângă spaţiul de co-working cuprinde: un resturant, o piscină deschisă cu acoperiş retractabil în cadrul unui club sportiv, o grădiniţă, o cafenea şi un cabinet stomatologic, dar şi un supermarket al unui cunoscut brand românesc). Proiectul a obţinut certificarea BREEAM, principala metodăinternaţională de evaluare a sustenabilităţiipentru proiecte de masterplanning, infrastructură şi clădiri.

"Cluj-Napoca este un oraş al inovaţiei cu o dinamică de creştere remarcabilă în ultimii ani, iar proiectul Stables vine să sprijine mediul local de afaceri. Din aceste motive, am mutat showroom-ul COS din Cluj-Napoca în incinta Stables, ca o decizie strategică atât din punct de vedere al spaţiului şi al amplasării acestuia, cât şi ca punct de observare al dinamicii oamenilor şi aşteptările diferite pe care aceştia le au de la spaţiul în care lucrează. Pentru noi este o prioritate să dezvoltăm noi planuri de amenajare cu un grad mai înalt de personalizare pentru clienţii noştri", declară Christophe Weller, fondator şi CEO al Corporate Office Solutions.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional