Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Ştefan Surcel, promovat Head of Industrial Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Ştirile Zilei /

Ştefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Ştefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox anunţă promovarea lui Ştefan Surcel în poziţia de Head of Industrial Agency.

În noul său rol, Ştefan va coordona activitatea departamentului industrial al Cushman & Wakefield Echinox, şi se va concentra pe dezvoltarea relaţiilor cu clienţii strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox a declarat: "Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, şi raportat la toate celelalte segmente de piaţă, prezintă cele mai solide perspective de creştere.În acest context este foarte important pentru noi să avem oameni pregătiţi să identifice şi să valorifice cât mai multe dintre oportunităţile pe care aceasta piaţă le va oferi. Suntem convinşi că Ştefan va reuşi împreună cu echipa pe care o coordonează, să dezvolte departamentul de închirieri industriale şi serviciile oferite clienţilor."

Ştefan are o experienţă de peste 8 ani în domeniul imobiliar, din care ultimii 4 ani în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, unde a asistat clienţii cu o gamă extinsă de servicii: închiriere de proprietăţi logistice şi industriale, consultanţă pentru vânzarea/achiziţia de terenuri, due diligence. Printre clienţii reprezentaţi de Ştefan se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

Ştefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox a afirmat: "Au trecut 4 ani de când am decis să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox, atunci am venit deschis să învăţ lucruri noi într-un domeniu total necunoscut: industrial şi logistic. Acum, după 4 ani, am bucuria de a începe o nouă provocare şi folosesc fiecare moment de care dispun pentru a învăţa şi a mă pregăti pentru ea. Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii 4 ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul si premisele pentru a creşte în continuare şi pentru a ne consolida poziţia din piaţă."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional