Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

STIHL lansează trei tipuri de motocoase pentru îngrijirea ierbii spaţiilor verzi

S.B. Ştirile Zilei /

STIHL lansează trei tipuri de motocoase pentru îngrijirea ierbii spaţiilor verzi

STIHL a conceput o serie de utilaje cu acumulatori, destinate celor care vor ca aceste operaţiuni să fie desfăşurate în sistem ecologic, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cel mai mare avantaj al unei motocoase cu acumulator constă în faptul ca nu poluează cu noxe, dar nici fonic, fiind foarte silenţioase. De asemenea, nivelul de vibraţii este redus, ceea ce le face foarte plăcute la utilizare.

Tehnologia cu acumulatori a evoluat enorm în ultimii ani, iar în prezent oferă performanţe de invidiat. În gama producătorului german au apărut motocoase pentru toate tipurile de utilizări. Fie că vorbim despre o utilizare profesională, intensivă sau despre folosirea lor în sistem hobby, în curte, pe suprafeţe mici, motocoasele cu acumulator de la STIHL sunt proiectate pentru orice tip muncă. Cea mai puternică motocoasă cu acumultor FSA 130 este destinată utilizării profesionale pentru întreţinerea spaţiilor verzi, având o putere impresionantă de tăiere. Aceasta poate funcţiona chiar şi 420 de minute, cu un cuţit tăietor, dacă se foloseşte o baterie portabilă în spate. FSA 130 este dotată cu mâner ergonomic dublu tip "ghidon", la fel ca motocoasele pe benzină.

Dacă vorbim despre o utilizare în spaţiul privat, una dintre cele mai fiabile motocoase cu acumulator este FSA 57. Utilajul poate obţine un timp de lucru de până la 60 de minute, dacă se foloseşte un acumulator AK30. Acest model funcţionează cu două tipuri de capete tăietoare AutCut (cu fir) şi PolyCut (lamele tăietoare sau fir). Tija unei motocoase FSA 57 poate fi reglată în funcţie de înălţimea şi poziţia de lucru a utilizatorului.

Pentru utilizarea ocazională în grădinile private, STIHL a conceput motocoasa FSA 45, cu acumulator integrat şi indicator luminos al nivelului de încărcare. Utilajul are o autonomie de lucru de până la 20 de minute, suficientă pentru a cosmetiza marginile de gazon sau chiar şi pentru a tăia iarba de 10 cm, în zonele care nu pot fi accesate cu maşina de tuns gazonul. Pe lângă faptul că este un utilaj ecologic (silenţios şi nu emite noxe), FSA 45 se adaptează uşor datorită reglajelor tijei, a mânerului, dar şi a unghiului de lucru al capului tăietor.

Gama de motocoase cu acumulator STIHL cuprinde şi alte modele, astfel încât utilizatorul final să poată opta pentru varianta cea mai potrivită lucrărilor de întreţinere pe care le realizează. Consultanţii din cele peste 400 de magazine STIHL din ţară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de motocoasă cu acumulator.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional