Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

STUDIU IMOBILIARIUM:"Preţurile locuinţelor vor creşte în următorul an"

M.E. Ştirile Zilei /

"Preţurile locuinţelor vor creşte în următorul an"

Aproximativ 60% dintre dezvoltatori se aşteaptă ca preţurile locuinţelor să crească cu până la 10% pe mp în următorul an, se arată într-un studiu al Imobiliarium remis Redacţiei noastre.

De asemenea, 30% dintre aceştia consideră că preţurile vor stagna, iar 10% sunt de părere că vor scădea. Studiul a fost realizat pe baza răspunsurilor dezvoltatorilor care vor fi prezenţI la târgul de la Băneasa, din 11-13 octombrie.

Impedimentele întâlnite de la lansarea în ţara noastră au fost birocraţia şi lipsa forţei de muncă, urmate îndeaproape de evoluţia imprevizibilă a factorilor externi, precum programul Prima Casă, finanţarea, accesibilitatea mijloacelor de transport.

Maria Pop, Chief Operating Officer al Hagag Development Europe, a spus: "Activitatea de dezvoltator imobiliar vine la pachet cu o responsabilitate extrem de mare deoarece arhitectura oraşului este într-o continuă schimbare, iar proiectele noastre sunt parte integrantă din această schimbare. "

Răzvan Ionescu, Director de Marketing Impact Developer & Contractor, a declarat: "Mediul economic stabil favorizează interesul clienţilor de a fi mai pretenţioşi şi de a cere atât locaţie bună, dar şi calitate, certificări ale proiectului şi cât mai multe facilităţi şi beneficii. De aceea, suntem convinşi că proiectele noatre curente din Bucureşti, Luxuria Domenii Residence şi Greenfield Residence vor continua să aibă un avantaj concurenţial hotărâtor atât prin prisma unicităţii proiectelor, dar şi prin stabilitatea şi încrederea pe care o oferim clienţilor".

Printre ansamblurile care vor participa la targul Imobiliarium din 11-13 octombrie se numără Neo Timpuri Noi - divizie a One United, AFI City, Cordia-Parcului 20, Greenfield Residence, Luxuria Domenii Residence, Arcadia Apartments Domenii, H Pipera Lake, Victoriei 139, Cloud 9 Residence, American Village, Valletta Residence, Hils Pallady Apartments, City Point Aviatiei, Atria Urban Resort, Apptown Residence, Swiss Lake Residence, Casa Presei Residence, Satul Scandinav, Metropolitan Residence.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional