Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2023

SunLake Residence a demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidenţial Blocul B

S.B. Ştirile Zilei /

SunLake Residence a demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidenţial Blocul B

Park Properties, dezvoltatorul proiectului SunLake Residence din Bucureşti, situat pe malul lacului Fundeni, a demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidenţial, respectiv blocul B, de 12 etaje.

Datorită unui ritm neaşteptat de mare al interesului pentru SunLake, peste 90% din apartamentele blocului A au fost vândute în mai puţin de un an de la începerea lucrărilor, astfel că dezvoltatorul a decis să demareze construcţia blocului B, aceasta fiind a doua clădire a complexului, dintr-un total de trei, cât va avea, la finalizare, întreg proiectul rezidenţial.

"Am fost foarte plăcut impresionaţi de ritmul foarte bun de vânzări, iar în acest moment mai avem disponibile in blocul A doar câteva apartamente penthouse tip duplex, cu vedere către lac, şi doar câteva apartamente de două camere. Unul dintre elementele diferenţiatoare ale complexului SunLake Residence este faptul că, datorită poziţiei sale, pe o peninsulă înconjurată de lacuri, aproape toate apartamentele din corpurile de clădiri au vedere către lacurile din jur", a declarat Bogdan Guţu, Director de Vânzări la SunLake.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional