Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Târgului Naţional Imobiliar TNI începe la 22 septembrie

S.B. Ştirile Zilei /

Târgului Naţional Imobiliar TNI începe la 22 septembrie

Târgul Naţional Imobiliar TNI va începe vineri, 22 şi septembrie şi are loc până duminică, 24 septembrie, la Palatul Parlamentului, sala Unirii, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3, vizitatorii ce se deplasează cu maşina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Evenimentul este dedicat persoanelor aflate în căutarea de locuinţe, pasionaţilor de real estate, dar şi celor care sunt interesaţi de achiziţii imobiliare cu scop investiţional, deoarece reuneşte dezvoltatori, instituţii financiar bancare, agenţii imobiliare din România şi străinătate, ce au pregătit oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de preţuri.

Ca noutate absolută, Târgul Naţional Imobiliar, în calitate de cel mai important eveniment de profil imobiliar din ţară, devine în exclusivitate locul de unde începe recrutarea calificată pentru agenţi imobiliari, prin organizarea unui Târg de Joburi în domeniul real estate, în cadrul TNI.

"Târgul Naţional Imobiliar este evenimentul emblematic al pieţei imobiliare din România care se distinge prin natura sa versatilă, adresându-se atât clienţilor interesaţi de achiziţii imobiliare pe termen scurt şi mediu, profesioniştilor din domeniu, cât şi firmelor interesate de colaborări Business to Business.

Ediţia TNI ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului reuneşte 110 companii expozante şi peste 20.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele şi nevoile: de la proprietăţi low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălţime, apartamente premium în centrul şi nordul capitalei, proprietăţi de tip boutique, case modulare, locuinţe certificate Green Homes, case pe structură de lemn, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri şi oportunităţi de investiţii pe litoralul românesc, în Dubai, Spania, Miami şi pe Riviera Maya. De asemenea, în cadrul evenimentului vizitatorii au acces şi la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului şi diverse soluţii de a-ţi transforma locuinţa într-una sustenabilă din punct de vedere energetic", a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Naţional Imobiliar.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional