Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Târgului Naţional Imobiliar TNI începe la 28 octombrie

Ştirile Zilei /

Târgului Naţional Imobiliar TNI începe la 28 octombrie

Pentru că toamna se numără ofertele imobiliare, ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI începe VINERI, 28 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziţia are loc până duminică, 30 OCTOMBRIE şi reuneşte 120 de companii expozante ce au pregătit peste 25.000 de oferte de locuinţe noi, dar şi vechi : garsoniere, apartamente, vile, case de vacanţă din Bucureşti, ILFOV, Sebeş, Constanţa, Năvodari şi Mamaia, Valea Prahovei, Dubai şi Cipru. În plus, pentru prima dată la un târg imobiliar în România, vor fi prezente oferte de proprietăţi inclusiv din Franţa! TNI-ul este un eveniment pentru clienţii finali, pentru dezvoltatori, pentru agenţii imobiliari care pot stabili contacte şi parteneriate, pentru investitori şi pentru cei care caută colaborări în construcţii şi nu numai, pentru cei care caută surse de finanţare: credite imobiliare şi ipotecare, pentru asociaţii, organizaţii de profil şi pentru toată mass-media! TNI-ul este un eveniment complet pentru toată piaţa imobiliară şi financiară!

"Persoanele aflate în căutarea de locuinţe, pasionaţii de real estate, dar şi cei care sunt interesaţi de achiziţii imobiliare cu scop investiţional sunt invitaţi să viziteze ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 octombrie, la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces în cadrul expoziţiei la proprietăţi pe toate gusturile, bugetele şi nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăţi de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, vile în zone liniştite aproape de Bucureşti, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcţii pe structură metalică, construcţii pe structură de lemn, cunoscute ca şi timberframe, tiny houses, case de vacanţă la munte sau la mare şi oportunităţi de investiţii în Dubai, Cipru şi Franţa ! Preţurile ofertelor imobiliare prezentate în cadrul TNI pornesc de la 29.400 euro TVA inclus pentru o garsonieră şi ajung până la 6 milioane de euro pentru o proprietate de lux în străinătate.

Intrarea la târgul imobiliar se realizează GRATUIT în baza QR codului generat de aplicaţia de mobil TNI, ce oferă utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente ştiri & noutăţi din piaţa imobiliară şi în plus facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori şi expozanţi." declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Naţional Imobiliar.

Brandul TNI este internaţional şi se bucură de încrederea şi sprijinul celor mai importante organizaţii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS® şi CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaţionali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităţilor de investiţii în afara ţării şi ridicarea standardelor pieţei imobiliare din România la nivel internaţional.

Cea de-a 33-a ediţie a TNI reuneşte ansambluri rezidenţiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare, oferte de închirieri de imobile în capitală, soluţii de finanţare, dar şi proprietăţi în străinătate ce pot fi cumpărate cu cryptomonede! Pentru detalii despre ediţia TNI din 28-30 octombrie vă invităm să descărcaţi aplicaţia de mobil TNI disponibilă gratuit pentru Android şi IOS.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective