Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

TeraSteel lansează un nou concept de hală metalică

I.V. Ştirile Zilei /

TeraSteel lansează un nou concept de hală metalică

Producătorul de panouri sandwich şi structuri zincate TeraSteel, parte din grupul TeraPlast, a anunţat, luni, că a lansat un nou concept de hală metalică, Lead, destinat creşterii eficienţei energetice, în contextul în care clădirile viitorului vor avea un consum de energie egal cu zero.

Compania încearcă, astfel, să se alinieze trendului pieţei internaţionale.

"Există o tendinţă clară în ceea ce priveşte construcţia de clădiri sustenabile, iar noi acordăm o atenţie deosebită produselor noastre şi impactului pe care acestea îl au asupra mediului înconjurător. Lead by TeraSteel este o soluţie personalizată, care propune crearea clădirilor moderne, pregătite pentru viitor. Lead înseamnă clădiri sustenabile şi reutilizabile, care plasează durabilitatea, eficienţa energetică şi oamenii în centrul proiectării. Venim, astfel, în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri şi ne aliniem trendului pieţei internaţionale", a declarat Cosmin Pătroiu, CEO TeraSteel.

Hala metalică are rol în reducerea amprentei de carbon, creşterea eficienţei energetice şi oferă o mai mare rezistenţă la factorii externi. Beneficiarii clădirilor Lead vor fi cu un pas mai aproape de obţinerea certificării BREEAM şi LEED4, potrivit companiei.

"Clădirile viitorului vor avea un consum de energie egal cu zero, iar în ultimii ani eforturile producătorilor de materiale de construcţii au fost concentrate în direcţia dezvoltării de materiale sustenabile. Decizia TeraSteel de a lansa Lead este în linie cu directiva privind performanţa energetică a clădirilor, adoptată de Uniunea Europeană, care prevede ca, până la 31 decembrie 2020, toate clădirile noi să aibă un consum de energie aproape egal cu zero", se arată în comunicat.

Panourile termoizolante Lead sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii care permite o etanşietate superioară şi o economie de până la 20% a consumului de energie, în comparaţie cu media pieţei, potrivit companiei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional