Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

The Marmorosch Bucharest inaugurează The Reserve, noua terasă în aer liber a hotelului

S.B. Ştirile Zilei /

The Marmorosch Bucharest inaugurează The Reserve, noua terasă în aer liber a hotelului

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunţă deschiderea terasei The Reserve, un nou concept exclusivist, care completează experienţa premium propusă de hotelul de 5 stele.

Amplasată pe faţada din partea stângă a hotelului, The Reserve urmăreşte să devină un punct de atracţie în centrul oraşului, oferind clienţilor o experienţă urbană selectă, care îmbină istoria, arta şi un repertoriu culinar rafinat în aer liber.

Terasa va fi deschisă de la jumătatea lunii iunie până în luna octombrie şi are o capacitate de 40 de locuri.

"Conceptul terasei a fost imaginat prin "lentile" aurii, iar atât designul, cât şi meniul au fost dezvoltate sub aceasta viziune, amintind de puternicul patrimoniu istoric al clădirii. De aceea, The Reserve este mai mult decât o extensie a facilităţilor noastre, este şi o extensie a poveştii The Marmorosch, a valorilor şi a angajamentului nostru de a crea experienţe extraordinare pentru oaspeţi. Această noutate din portofoliul Food & Beverage îşi propune să atragă atât localnicii, cât şi turiştii aflaţi în căutarea unei escapade fascinante în inima Bucureştiului", a declarat Ausra Lucinskaite, director general, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Cu un design minimalist, care îmbină tonuri de alb, bej, auriu şi culori de contrast cu accente de vegetaţie, The Reserve va reprezenta cea mai bună alegere pentru relaxare, networking sau întâlniri de afaceri.

Urmărind angajamentul The Marmorosch pentru excelenţă culinară, The Reserve propune un meniu inspirat din bucătăria peruană, care include o varietate de opţiuni de fructe de mare, salate şi alte preparate uşoare, alături de cocktailuri inedite.

În ciuda atmosferei lejere şi relaxate, The Reserve va menţine acelaşi nivel de preţuri ca şi hotelul, ceea ce poziţionează terasa ca o destinatie premium pentru socializare sau un punct de referinţă pentru întâlniri de afaceri în centrul oraşului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional