Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

TIMIŞOARA:Compania Ness a închiriat peste 4.100 mp în UBC 0

F.B. Ştirile Zilei /

Compania Ness a închiriat peste 4.100 mp în UBC 0

Ness Digital Engineering şi Iulius Town Timişoara au încheiat un parteneriat privind închirierea a două etaje din imobilul office United Business Center 0 (UBC 0), cea mai înaltă clădire de birouri din România, de 155 m şi 27 de etaje, care va fi inaugurată în ultimul trimestru al anului 2020, potrivit News.ro.

Reprezentanţii Iulius Town anunţă: "Ness Digital Engineering este prezentă din 2016 în clădirea de birouri UBC 2, din proiectul mixt Iulius Town Timişoara, iar extinderea până la peste 4.100 mp - atât cât va avea sediul din cel mai înalt imobil office din România - reprezintă consolidarea prezenţei în Timişoara a furnizorului global de servicii IT. În prezent, în Centrul de Inovaţie Tehnologică îşi desfăşoară activitatea peste 160 de angajaţi, iar noul sediu va contribui la procesul de creştere graduală şi organică a companiei multinaţionale pe piaţa autohtonă, concomitent cu dezvoltarea operaţiunilor şi proiectelor de transformare digitală",

Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness va ocupa două niveluri din cele 27 ale clădirii UBC 0, care va livra pe piaţă peste 52.000 mp de spaţii office clasa A.

Obiectivul companiei Ness pentru Centrul de Inovaţie Tehnologică din Timişoara este şi acela de a creşte echipa de ingineri, care să furnizeze soluţii IT ca parte a unor proiecte internaţionale, pentru un portofoliu de clienţi din domenii variate, precum educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive etc. Totodată, vor avea posibilitatea să lucreze în limbajele Scala, Python, Java, PHP, Javascript .NET, Angular.

Cu o înălţime de 155 de metri şi 27 de etaje, UBC 0 va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România. Imobilul va avea o suprafaţă construită de peste 74.000 mp şi, asemenea celorlalte clădiri din ansamblul mixt, este construit în conformitate cu standardele internaţionale pentru "clădiri verzi". Spaţiile de birouri vor avea o suprafaţă totală de 52.000 mp închiriabili. Suprafeţe generoase pe fiecare nivel, care vor ajunge până la 2.000 mp, spaţii fără coloane interioare, grad sporit de lumină naturală, dotări şi tehnologii ultramoderne şi soluţii eficiente din punct de vedere energetic - sunt câteva dintre caracteristicile noii clădiri.

Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, este cea mai mare investiţie din vestul ţării, în valoare totală de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are, în prezent, trei clădiri business în operare şi una în dezvoltare, UBC 0. Proiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional