Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

TNI lansează prima aplicaţie de mobil dedicată unui eveniment imobiliar

D.V. Ştirile Zilei /

TNI lansează prima aplicaţie de mobil dedicată unui eveniment imobiliar

Evenimentul imobiliar are loc între 4 şi 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii au acces gratuit cu aplicaţia de mobil "TNI".

"TNI" este prima aplicaţie mobilă dedicată unui eveniment imobiliar, prin care organizatorii vin în ajutorul vizitatorilor cu ultimele noutăţi şi inovaţii, ajutandu-i pe aceştia să aibă acces cât mai facil la informaţii şi la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes.

La Targul Naţional Imobiliar TNI gaseşti cele mai bune companii imobiliare, principalele instituţii financiare, oferte de case, apartamente, noi sau vechi, case de vacanţă, terenuri, spaţii de birouri, spaţii comerciale de închiriat sau de vânzare, oportunităţi de investiţii şi servicii complete de consultanţă şi management.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional