Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

#TotulPentruCasaTa2024 - revoluţia verde din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi exterioare

Ştirile Zilei /

#TotulPentruCasaTa2024 - revoluţia verde din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi exterioare

În perioada 14 - 17 martie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2024 - conceptul home & deco care reuneşte tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo şi Expo Flowers & Garden.

Timp de 4 zile, ai ocazia să explorezi standuri pline de idei creative, să te laşi captivat de culori şi texturi şi să descoperi proiecte spectaculoase pentru amenajarea spaţiului de lucru sau de locuit.

La #TotulPentruCasaTa2024 întâlneşti experţi în construcţii, arhitectură, design interior şi exterior, producători de mobilier de calitate şi creatori de decoraţiuni unice, care îţi oferă posibilitatea de a te inspira dintr-o varietate de stiluri şi concepte.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcţii şi amenajare interioară şi exterioară, utilizarea materialelor ecologice şi a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expoziţională, Construct - Ambient Expo este şi o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanţii, arhitecţii şi specialiştii în design prezintă evoluţia sectorului home & deco şi necesitatea digitalizării proceselor de planificare şi construcţii, ce servesc la optimizarea activităţilor şi reducerea costurilor.

ROMTHERM 2024 promovează integrarea principiilor sustenabilităţii şi inovaţiei în domeniul instalaţiilor din România, adoptarea unor abordări responsabile pentru mediu şi utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil şi smart.

În plus, evenimentul prezintă instrumentele care reduc amprenta de carbon şi optimizează consumul de energie. Sistemele de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, alimentare cu apă şi sanitare sunt zone cheie în care inovaţiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

MOBILA EXPO 2024 se adresează celor care doresc să găsească şi să achiziţioneze direct de la companii producătoare, la preţuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinţei sau biroului.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezintă evoluţia sectorului amenajărilor peisagistice şi orientarea spre sustenabilitatea spaţiilor verzi durabile. În cadrul expoziţiei, sunt prezentate proiecte de grădini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente şi tehnologiile care asigură o gestionare eficientă a apei.

Pentru profesioniştii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezintă locul ideal pentru networking şi parteneriate cu furnizorii de top. Nu rata ocazia de a face parte din această experienţă captivantă şi de a construi legături cu profesioniştii din industria home & deco.

Program de vizitare:

14 - 16 martie, în intervalul orar 10:00 - 18:00

17 martie, în intervalul orar 10:00 - 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

(C)

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional