Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Transilvania Construcţii, pe cale să părăsească BVB

Andrei Iacomi Ştirile Zilei /

Transilvania Construcţii, pe cale să părăsească BVB

Acţionarii Transilvania Construcţii (COTR) sunt convocaţi, în data de 12 martie, pentru a aproba retragerea titlurilor emitentului de la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi transformarea companiei într-o societate de tip închis, se arată într-un raport al dezvoltatorului imobiliar remis, ieri, operatorului pieţei noastre de capital.

De asemenea, în adunarea din primăvară, se va prezenta raportul întocmit de un evaluator autorizat independent, membru ANEVAR, înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), care va cuprinde preţul pe titlu ce urmează să fie achitat în cazul retragerii acţionarilor din companie.

La finele anului trecut, Andrei Iancu Timofte şi Mircea Timofte deţineau împreună 94,8% din companie.

Pentru a participa la adunare, investitorii trebuie să aibă calitatea de acţionari ai companiei în data de 2 martie 2020, iar data de înregistrare, cea care defineşte persoanele asupra cărora se răsfrâng hotărârile luate în AGEA, este de 16 iunie a acestui an.

Acţiunile companiei au o tranzacţionare sporadică la BVB, ultimul transfer cu titlurile COTR realizându-se în data de 16 ianuarie a acestui an, la 100 de lei pe titlu, ceea ce ridică valoarea de piaţă a companiei la 79,97 milioane de lei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional