Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Tranzacţia de vânzare a TeraSteel şi Wetterbest a primit avizul Autorităţii pentru Concurenţă a Comisiei Europene

J.P. Ştirile Zilei /

Tranzacţia de vânzare a TeraSteel şi Wetterbest a primit avizul Autorităţii pentru Concurenţă a Comisiei Europene

Comisia Europeană a avizat ieri tranzacţia de vânzare a TeraSteel şi Wetterbest către Grupul Kingspan. Grupul TeraPlast a fost informat de această aprobare de către avocaţii care s-au ocupat de notificarea tranzacţiei, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Pentru finalizarea tranzacţiei mai este necesară primirea avizului din partea Comisiei pentru Protejarea Concurenţei din Serbia. Grupul estimează că va primi acest aviz la jumătatea lunii februarie.

După primirea avizului din partea autorităţilor sârbeşti, va fi stabilită şi plătită valoarea tranzacţiei.

În 24 iulie 2020, Grupul TeraPlast a anunţat vânzarea diviziei Steel către Kingspan Group. Divizia Steel a Grupului cuprinde liniile de afaceri operate prin TeraSteel SA (România), TeraSteel D.O.O. (Serbia) şi Wetterbest SA (România).

Alte două tranzactii ale Grupului TeraPlast aşteaptă avizul de la Consiliul Concurenţei din România. Acestea vizează vânzarea liniei de business profile de tâmplărie a TeraPlast SA, respectiv achiziţia pachetului majoritar al producătorului de ambalaje flexibile Somplast SA.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional