Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

UN STARTUP DIGITAL & TECH ÎN REAL ESTATEInvestiţie de peste 300.000 de euro în dezvoltarea The Mavers

A.V. Ştirile Zilei /

Alexandru Boghiu (stânga), alături de Radu Gogoaşă

Alexandru Boghiu (stânga), alături de Radu Gogoaşă

Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă lansează, pe fondul accelerării digitalizării, startup-ul digital & tech The Mavers pe piaţa imobiliară, cu o investiţie ce depăşeşte 300.000 de euro.

Alexandru Boghiu are o experienţă de peste zece ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania.

Radu Gogoaşă aduce experienţa de investiţii în startup-uri de la Londra la Bucureşti, specializarea sa fiind în zona de dezvoltare de produs. Cei doi îşi propun, cu ajutorul datelor şi al celor mai noi tehnologii, să crească potenţialul de inovare al companiilor din real estate.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers, declară: "Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formată din două elemente - data warehouse-ul care colectează informaţii din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituţiilor guvernamentale, şi algoritmii de machine learning şi inteligenţă artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Această segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi".

La rândul său, Radu Gogoaşă declară: "Se vorbeşte de câţiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferenţa în piaţă o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp şi bani prin digitalizarea şi automatizarea proceselor din cadrul companiilor".

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidenţială a grupului Bog'Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operaţiuni complet digitalizate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional