Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

Veranda Mall găzduieşte un nou oficiu al Poştei Române

I.M. Ştirile Zilei /

Veranda Mall găzduieşte un nou oficiu al Poştei Române

Planul de extindere al Veranda Mall continuă cu două noi deschideri de interes public, un birou mai mare pentru Evidenţa Populaţiei Sector 2 şi un nou punct de lucru al Poştei Române, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, biroul pentru Evidenţa Populaţiei Sector 2, deschis încă din 2017, în Veranda Mall, s-a relocat la etajul al doilea al centrului comercial, într-un sediu mai mare ce ajunge la o suprafaţă totală de peste 300 de metri pătraţi.

De asemenea, Poşta Română a deschis în cadrul Veranda Mall Oficiul Poştal 39 - Ghişeu 2 care este situat la nivelul 0 al mall-ului, având o suprafaţă totală de 31 de metri pătraţi.

"Prin aducerea acestor noi servicii de interes public în Veranda Mall, dorim să fim mai aproape de locuitorii sectorului şi să le oferim, sub acelaşi acoperiş şi în aceleaşi condiţii moderne cu care i-am obişnuit, cât mai multe servicii cu adevărat utile. Alături de cinematograf şi de posibilităţile deja existente pentru cumpărături şi petrecerea timpului liber, serviciile de utilitate publică sunt un pilon foarte important al dezvoltării noastre în comunitate", a declarat Ofelia Iancu - Leasing Director, Veranda Mall.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional