Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca

D.V. Ştirile Zilei /

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca

Vertiv, lider global în domeniul infrastructurii hardware, software şi al serviciilor dedicate centrelor de date, reţelelor de comunicaţii şi sistemelor comerciale şi industriale, a inaugurat noua sa clădire de birouri din Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Giordano Albertazzi, preşedinte Vertiv pentru operaţiunile din regiunea EMEA a declarat: "Filiala de la Cluj-Napoca devine un Global Business Center, ce va asigura operaţiunile Vertiv din zona EMEA şi din întreaga lume. În egală masură, România este o piaţă cu un potenţial important, unde digitalizarea este încă la început, iar apetitul pentru tehnologie se află în continua creştere. Vrem să fim parte din acest proces de dezvoltare şi să aducem o contribuţie valoroasă, marca Vertiv", spune Giordano Albertazzi, preşedinte Vertiv pentru operaţiunile din regiunea EMEA.

Noul sediu Vertiv se află în Advancity Business Center, pe str. Someşului, în apropiere de piaţa Mihai Viteazul şi are o suprafaţă totală de 4.500 mp.

Filiala din Cluj-Napoca, unde se află şi sediul social al Vertiv pentru operaţiunile din România, are în prezent peste 300 de angajaţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.