Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

VGP Romania a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3)

T.B. Ştirile Zilei /

VGP Romania a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3)

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3), marcând un nou moment de referinţă în dezvoltarea infrastructurii de logistică din regiune, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. Clădirea A are o suprafaţă de 25 950 m2 şi are deja doi clienţi importanţi, care au semnat contracte de închiriere pentru un total de 8.158 m2.. Această performanţă subliniază atractivitatea proiectului, potrivit sursei.

Prin intermediul facilităţilor moderne şi sustenabile, clădirea A va oferi spaţii logistice de înaltă calitate şi un mediu de lucru optim pentru clienţii săi. Această clădire va fi echipată cu pompe de căldură, asigurând o eficienţă energetică ridicată şi un impact redus asupra mediului înconjurător. Astfel, s-a eliminat necesitatea utilizării gazului pentru sistemul de încălzire, transmite compania.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic şi prietenoase cu mediul înconjurător, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil şi eco-friendly. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM, reflectând angajamentul companiei faţă de dezvoltarea durabilă şi crearea de spaţii logistice şi industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP îşi propune să atingă un nivel de clasificare "Excelent", dar cu minim "Foarte Bun", informează sursa.

VGP Park Bucharest se dezvoltă pe un teren de cca. 250.000 m2 şi are un potenţial total de suprafaţă închiriabilă de aproximativ 120.000 m2 împărţit în 4 clădiri. Parcul oferă chiriaşilor flexibilitate în ceea ce priveşte amenajarea şi opţiunile de construcţie, potrivit comunicatului.

Cu primele două clădiri deja 100% închiriate, VGP Park Bucharest North se poziţionează ca una dintre cele mai râvnite destinaţii pentru companiile în căutare de spaţii logistice şi industriale de primă clasă, în regiune, relatează compania.

VGP Park Bucharest este situat în partea de nord a Bucureştiului. Poziţionat exact la intersecţia autostrăzii A3 cu şoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil către centrul oraşului, precum şi conexiunea perfectă pentru distribuţie în jurul Bucureştiului şi spre nord, via autostrada A3, către Ploieşti şi Braşov. Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forţei de muncă din această parte a Bucureştiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerţul electronic şi comerţul cu amănuntul, fiind totodată o locaţie ideală cu acces fluid spre centrul oraşului pentru distribuţia finală ("last mile delivery"). Parcul oferă unităţi începând cu 1.500 m2 şi până la soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de proporţii, arată datele comunicatului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional