Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

VGP Romania închiriază 8.500 metri pătraţi de spaţiu logistic către DB Schenker

S.B. Ştirile Zilei /

VGP Romania închiriază 8.500 metri pătraţi de spaţiu logistic către DB Schenker

VGP a închiriat 7.000 m2 pentru spaţiu de depozitare şi 1.500 m2 pentru cross-dock, în VGP Park Braşov, către DB Schenker.

Ambele spaţii, dedicate activităţilor operaţionale, reprezintă soluţii personalizate, care răspund cerinţelor specifice ale clientului. Spaţiul de logistică a fost pregătit pentru rafturi tip VNA (Very Narrow Aisle / culoar foarte îngust) şi este prevăzut cu sistem de sprinklere în raft, pe întreaga suprafaţă, iar cel de cross-dock este prevăzut cu 14 dock-uri de camion plus 1 drive-in, ceea ce înseamnă aproape un dock la 100 mp.

VGP Park Braşov se întinde pe o suprafaţă de 315.000 m2 şi va cuprinde peste 140.000 m2 de spaţii logistice şi industriale. Trei clădiri, cu o suprafaţă totală de 55.000 de m2, au fost deja livrate, iar o clădire, cu suprafaţa de 20.000 m2, se află în construcţie şi va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduieşte DB Schenker este certificată prin metoda de evaluare BREEAM cu clasificarea Excelent.

"O nou chiriaş de calibru se alătură portofoliului nostru de clienţi, odată cu DB Schenker, şi suntem mândri că un reper global specializat în servicii de transport şi logistică a ales VGP Park Braşov. Satisfacţia noastră este cu atât mai mare cu cât putem oferi, alături de soluţii performante, personalizate, tehnologii ce garantează alinierea cu cele mai noi cerinţe internaţionale referitoare la afacerile sustenabile", spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager, VGP Romania.

"Prezenţa în centrul ţării, prin spaţiul pus la dispoziţie de VGP Park Braşov, cu facilităţi de ultimă oră, ce asigură elemente esenţiale pentru activitatea noastră - eficienţă, rapiditate, eliminarea timpilor de aşteptare - are un rol important în ecosistemul global al companiei noastre. Am ales VGP Park Braşov având garanţia unui partener ce furnizează servicii de top", declară Adrian-Ioan Dumitru, Head of Contract Logistics, DB Schenker în România.

VGP Park Braşov se află în apropierea drumului european E68, în centrul zonei industriale a Braşovului. Braşov înregistrează cea mai rapidă creştere a portofoliului VGP din România, ceea ce reflectă nevoia pe termen lung de construcţii de clasă A în jurul unităţilor de producţie din partea de vest a oraşului. Regiunea Braşovului este una dintre zonele din România care oferă suficientă forţă de muncă pentru companiile de producţie în dezvoltare rapidă prezente aici, care au încurajat intrarea pe piaţă de noi furnizori.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional