Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

West Gate prelungeşte contractele de închiriere a spaţiilor de birouri

D.I. Ştirile Zilei /

Liviu Tudor

Liviu Tudor

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deţinut de Genesis Property, semnează extinderea contractelor de închiriere cu compania globală Carestream Dental pentru încă cinci ani şi cu compania canadiană Carestream Health pentru încă un an.

Carestream Dental este o companie globală, furnizând soluţii şi tehnologie digitală dentară, având peste 1,400 angajaţi şi birouri în 24 de ţări. Devenită companie independentă după separarea de Carestream Health în 2017, Carestream Dental şi-a continuat angajamentul de a furniza soluţii şi servicii inovatoare profesioniştilor în medicina dentară şi pacienţilor acestora.

Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property a declarat: "Atât Carestream Health cât şi Carestream Dental sunt parteneri importanţi pentru noi, apreciem faptul că ne-au acordat încredere şi au decis să rămână în West Gate. Suntem încrezători că facilităţile pe care le punem la dispoziţia angajaţilor companiilor din parcul nostru de birouri contribuie la creşterea calităţii vieţii la birou şi la performanţa muncii acestora. În plus, serviciile de facility management asigurate de echipa noastră sunt gândite să preia integral responsabilitatea administrării lor din grija chiriaşului, astfel încât acesta să se poată concentra integral pe activitatea sa, acest aspect fiind un element diferenţiator apreciat de chiriaşii noştri".

În prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%.

Parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 angajaţi şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi, precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spaţii de relaxare exterioare pe iarbă şi piscină exterioară dotată cu pistă de alergare şi rollerblading.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.