Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

YALE lansează Linus, incuietoarea inteligenta

A.B. Ştirile Zilei /

YALE lansează Linus, incuietoarea inteligenta

Yale, a lansat Linus, o incuietoare inteligenta pentru usa, fara cheie, conceputa pentru a securiza si imbunatati accesul in locuinte, dar si pentru a deschide noi orizonturi in ceea ce priveste accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrari, inchiriere pe termen scurt, curatenie sau babysitting. Pe piata locala, brandul Yale este parte a companiei ASSA ABLOY Romania, filiala a grupului suedezo - finlandez cu acelasi nume, lider global in solutii de acces, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Noua incuietoare inteligenta Linus de la Yale permite utilizatorilor sa incuie si sa descuie usa de oriunde s-ar afla. Avand la baza o tehnologie software avansata si beneficiind de aplicatia mobila intuitiva Yale Access, Linus permite intrarea fara cheie. Aceasta ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a vedea cine si cand vine, de a acorda chei virtuale pentru oaspeti si de a verifica daca usa este deschisa sau inchisa. Un avantaj major al Linus este faptul ca poate transforma orice usa intr-una inteligenta, deoarece poate fi integrata cu usurinta, fara asistenta tehnica, pe orice tip de usa noua sau deja existenta.

De asemenea, Yale Linus si aplicatia Yale Access au potentialul de a deschide o gama larga de posibilitati unice, inclusiv livrare in domiciliu, inchirieri de locuinte pe termen scurt si servicii precum curatenie sau babysitting - toate acestea pentru a simplifica vietile deja presate de timp.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional