Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Autorităţile din sectorul 6 al Capitalei continuă reabilitarea termică a blocurilor

Fotoreportaj /

Autorităţile din sectorul 6 al Capitalei continuă reabilitarea termică a blocurilor
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Blocurile de locuinţe din sectorul şase al Capitalei se află într-un proces de reabilitare termică. Astfel, mai multe imobile vechi din zonă sunt reabilitate, în vederea creşterii eficienţei energetice. Investiţiile aparţin primăriei de sector, iar proiectantul general este asocierea SC Concret & Design Solutions şi M.C. General Construct Engineering. Consorţiul alcătuit din Terra Gaz Construct, Palex Construcţii Instalaţii, Alpenside, Bertoni Construct, Drum Concept, Ovi Architecture & Engineering, Vialis Engineering şi Union General Construct realizează lucrările de construcţii.

  Termenul de finalizare diferă de la un imobil la altul, unele dintre lucrări urmând să se termine în acest an, unele anul viitor, iar altele au deja termenul de execuţie depăşit încă de anul trecut, conform panourilor de construcţie.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional