Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Investiţii pentru agrement şi timp liberModernizarea complexului sportiv din Pucioasa este finanţată din fonduri europene

F.A. Investiţii /

Proiectul "Extindere şi modernizare complex sportiv şi de agrement în cadrul SC Agrement Sport SRL" se afla, la jumătatea lunii octombrie, în etapa de mediatizare a investiţiei. Urma ca firma consultantă să realizeze caietele de sarcini în vederea lansării licitaţiei pentru atribuirea lucrărilor de execuţie. Potrivit contractului de finanţare, semnat la jumătatea lunii septembrie beneficiarul, are la dispoziţie trei luni pentru realizarea documentaţiei în scopul demarării procedurilor de achiziţie. Valoarea contractului de execuţie se va situa în jurul sumei de 700.000 lei, ne-a precizat domnul Romulus Cioban, administratorul societăţii "Agrement Sport".

Beneficiarul nu va solicita o prefinanţare pentru acest proiect. Investiţia va fi iniţial finanţată din fonduri proprii, urmând ca rambursările să se facă pe parcurs. "Din ce am înţeles de la alţi beneficiari de fonduri europene, cheltuielile îţi sunt rambursate în 2 - 3 luni de la transmiterea cererii de rambursare", ne-a spus domnul Cioban.

Proiectul are în vedere extinderea facilităţilor sporti­ve. Societatea are deja o piscină care funcţionează de trei ani şi administratorul său şi-a propus să construiască un mic complex sportiv. Astfel, va fi amenajat un teren de minifotbal cu suprafaţa de 1500 mp, cu nocturnă şi anexele aferente, magazie, vestiare, toalete, echipamente. Extinderea va avea în total o suprafaţă de 2000 mp.

Perioada de implementare a proiectului este de 11 luni, iar perioada alocată efectiv pentru lucrările de construcţie este de şapte-opt luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective