Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Marriott deschide un nou complex all-inclusive în Republica Dominicană

Internaţional /

Marriott deschide un nou complex all-inclusive în Republica Dominicană
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Marriott International Inc. urmează să inaugureze, anul viitor, primul său complex all-inclusive, marca Marriott, în Republica Dominicană, anunţă Caribbean Journal.

  Compania americană va adăuga fostul Sunrise Miches Beach Resort în portofoliul său All-Inclusive by Marriott Bonvoy, cu intenţia să inau­gureze resortul în primul trimestru al anului 2025.

  Operaţiunea va include ceea ce Marriott a numit "un proces de conversie" care va începe în următoarele câteva luni.

  Marriott Miches Beach Resort, un resort all-inclusive, cu 498 de camere, va fi amplasat pe aproape 300 de metri de plajă, în zona din ce în ce mai dezvoltată din Miches, pe care oficialii dominicani din turism o dezvoltă în ultimii ani. Zona găzduieşte o serie de hoteluri noi, care se alătură deja inauguratului Club Med Miches şi resorturilor marca Temptation.

  Miches este situat în partea de sud a golfului Samana, la nord-vest de Punta Cana, la aproximativ o oră de mers cu maşina. Zona este pregătită să primească un alt resort all-inclusive major, odată cu lansarea anticipată a unităţii all-inclusive Hilton Zemi Miches, la sfârşitul acestui an.

  Conform sursei citate, planul noului hotel Marriott include, printre alte facilităţi, un spa mare, şase restaurante, trei baruri de tip lounge, trei piscine, un jacuzzi, un centru de fitness şi un club de dans.

  De menţionat că Marriott a inaugurat recent, la Cancun, primul resort all-inclusive sub brandul Marriott în Caraibe. Colecţia All-Inclusive by Marriott Bonvoy are deja şase proprietăţi în Republica Dominicană: cinci sub marca Royalton şi o a şasea în resortul Sanctuary Cap Cana.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional