Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

PE COASTA MĂRII EGEEPrimul hotel Radisson Collection din Turcia, inaugurat în Bodrum

Internaţional /

Primul hotel Radisson Collection din Turcia, inaugurat în Bodrum

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Radisson Hotel Group a inaugurat, luna trecută, hotelul Radisson Collection din Bodrum, amplasat vizavi de insula Kos, în Golful Aspat, unul dintre cele mai liniştite golfuri. Hotelul, care oferă vedere panoramică la Marea Egee, are 80 de camere şi apartamente de lux. Din balcoanele sau terasele hotelului, oaspeţii au vedere la mare, la portul de agrement şi la locurile învecinate din Anthaven.

  Hotelul Radisson Collection din Bodrum oferă acces direct la o plajă privată, piscine interioare şi în aer liber, la un restaurant pe plajă, la restaurantul şi barul hotelului, la centru de fitness, locuri de întâlniri şi evenimente, şi la un centru spa holistic care se întinde pe 1.150 mp, toate cu vedere la Golful Aspat.

  Bodrum este plin de situri istorice, turiştii putând vizita Castelul Bodrum (renovat), Muzeul de arheologie subacvatică şi Mausoleul de la Halicarnas, considerat una dintre cele şapte minuni ale lumii antice.

  Yilmaz Yildirimlar, prim-vicepreşedinte Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală şi de Est, Rusia şi Turcia, declară: "Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea primului nostru hotel Radisson Collection din Bodrum, aşa-numita perlă a coastei Mării Egee. Odată cu această inaugurare, nu numai că ne extindem amprenta în Turcia, dar ne consolidăm şi mai mult poziţia de lider internaţional în regiune, cu 31 de hoteluri deschise şi în curs de dezvoltare".

  Situat la 12 km vest de oraşul Bodrum şi la 46 km de aeroportul internaţional Milas-Bodrum, hotelul face parte din proiectul Anthaven Aspat, realizat de Ant Yapi şi administrat de Access Hotel Management Tourism Investment & Consultancy Company.

  Mehmet Okay, preşedintele Ant Yapi, spune: "Radisson Collection, marca premium a Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, cu care lucrăm de mulţi ani, a pătruns pe piaţa din Turcia prin intermediul nostru. Radisson Collection Hotel Bodrum este a cincea investiţie în turism pe care am realizat-o până acum. Intenţionăm să continuăm această cooperare în diferite proiecte. Credem că Radisson Collection Hotel Bodrum, care face parte din proiectul nostru Anthaven din Bodrum, va avea, în curând, locul său printre cele mai importante hoteluri din lume".

  Pe lângă proiectele pe care le-a implementat împreună cu Radisson Hotel Group, Ant Yapi a realizat investiţii extinse în sectorul turismului. Compania a creat chiar un brand propriu şi operează un hotel tip boutique, Antmare. Antmare Boutique Hotel se află la 80 de km de centrul oraşului Izmir.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional