Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Planuri integrate de dezvoltare urbanaBuzău: Investiţii prin PIDU de 64 milioane de lei

F.A. Investiţii /

Buzău: Investiţii prin PIDU de 64 milioane de lei

La nivelul municipiului Buzău vor fi demarate în acest an investiţii importante pentru mo­dernizarea infrastructurii, reabilitarea monu­mentelor de patrimoniu şi creşterea siguranţei în spaţiile publice. Acestea vor fi realizate în urma aprobării finanţării prin Programul Operaţional Regional (POR) a celor trei proiecte cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a Municipiului Buzău. Valoarea cumulată a investiţiilor este de aproximativ 64,5 milioane de lei, potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective