Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

Proiecte cu finanţare europeanăNeamţ: Lucrări de modernizare a DJ208G

F.A. Investiţii /

Consiliul Judeţean Neamţ va lansa licitaţia pentru execuţia lucrărilor aferente proiectului de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 208G Km30+238-57+251 Hanu Ancuţei-Girov, finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR). Licitaţia va avea loc în data de 15 iunie 2011, a precizat domnul Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ.

Valoarea proiectului este de aproape 30,13 milioane lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 23,73 milioane lei. Contractul de finanţare a fost semnat în martie 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional