Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2021
Abonament gratuit

PULLMAN RESORT XISHUANGBANNAAccor inaugurează al 40-lea hotel Pullman din China continentală

Internaţional /

Accor inaugurează al 40-lea hotel Pullman din China continentală
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Grupul hotelier francez Accor a inaugurat, toamna aceasta, al 40-lea hotel Pullman din China continentală - Pullman Resort Xishuangbanna -, situat într-una din regiunile de turism în plină expansiune din ţara asiatică, mai precis în inima resortului Sunac Xishuangbanna, o destinaţie culturală şi turistică de 880.000 de metri pătraţi din sud-vestul Chinei.

  Complexul include parcurile de dis­tracţii şi acvatic Sunac Land şi Sunac Mall, un centru comercial cu restaurante, magazine de lifestyle şi modă, divertisment pentru copii, cinema IMAX şi supermarket.

  În afară de Pullman Resort Xishuangbanna mai sunt două hoteluri în complexul care include baruri, clădiri rezidenţiale, un spital şi şcoli. Aeroportul Internaţional Xishuangbanna se află la 20 de minute de mers cu maşina de acest complex.

  Pullman Resort Xishuangbanna pune la dispoziţia oaspeţilor 412 camere şi apartamente, o varietate de restaurante şi baruri, 2.900 de metri pătraţi de spaţii pentru evenimente, un centru de fitness, o piscină în aer liber, alte facilităţi de agrement.

  Kevin Hou, director general al Sunac Resort Xishuangbanna, afirmă: "Noi, la Pullman Resort Xishuang­banna, oferim o proprietate creativă şi artistică. Facilităţile noastre le oferă oaspeţilor o experienţă culturală Dai captivantă".

  Accor este un grup mondial de ospitalitate care oferă servicii în aproape 4.800 de hoteluri, resorturi şi reşedinţe din 100 de ţări. Cu un portofoliu ce cuprinde mărci de lux şi economice, Accor are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul ospitalităţii.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional