Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2023

Reabilitarea termică din sectorul 6 - în plină desfăşurare

Fotoreportaj /

Reabilitarea termică din sectorul 6 - în plină desfăşurare
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Blocurile din sectorul 6 al Capitalei se află în plin proces de reabilitare termică, investiţia fiind făcută de primăria locală.

  Pentru o parte dintre imobile, autoritatea lucrează cu societatea comercială Concret & Design Solutions, dar şi cu General Construct Engineering, care au realizat proiectul general.

  Lucrările de construcţie sunt efectuate de Asocierea Terra Gaz Construct, Palex Construcţii Instalaţii, Alpenside, Bertoni Construct, Ovi Arhitecture & Engineering, Vialis Engineering, Union General Construct. Investiţia urmează să fie fianlizată în luna noiembrie a acestui an, după o durată de 12 luni.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Mobilier

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Internaţional