RESTAURANT PARTER
Proiecte / 07 octombrie 2014

S teren =1500 mp
Procentul de ocupare al terenului = 55.06%
Coeficientul de utilizare al terenului: =0.55 m2 A.d.c./m2 teren
S construită =826 mp
S desfăşurată =826 mp
Înălţimea maximă = 8.20 m
Înălţime la cornişe =7.30 m
S betonată alei = 150 mp
Acest proiect vizează un restaurant unde fiecare colţişor are povestea lui. Restaurantul este locul ideal unde vă puteţi organiza întâlnirile şi mesele de afaceri, aniversările şi orice eveniment important din viaţa dumneavoastră.
La o primă vedere în acest loc problemele nu există. Acest spaţiu funcţionează la standarde foarte ridicate şi caută să satisfacă exigenţe superioare. Scopul acestei unităţi de alimentaţie publică este de a răspunde în cele mai bune condiţii cererii de preparate culinare şi de băuturi. Se ştie că, în zilele noastre, indiferent dacă este vorba de o localitate mare sau mică, în restaurante se alimentează un număr tot mai mare de oameni (în special orăşeni care iau masa destul de des în afara locuinţei lor).
Este o unitate care caută să îşi menţină un look modern, să fie în pas cu ultimele tendinţe. Restaurantul, cu ambianţa sa discret luxoasă, cu excelenta bucătărie, minunata listă de băuturi şi serviciul impecabil, este astăzi o adresă elegantă ce garantează reuşita întâlnirilor de afaceri sau de plăcere.
Construcţia se desfăşoară pe un nivel (parter). Acesta cuprinde sala de mese, bucătărie, un spaţiu de dans şi două grupuri sanitare. Terasa parterului face legătura între sala de mese şi exterior.
MATERIALE PROPUSE
Pereţii exteriori se vor realiza din BCA, placaţi cu termosistem din polistiren de 10 cm şi finisaţi cu tencuială decorativă pe bază de cuarţ. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan.
FINISAJE INTERIOARE
Tâmplăria interioară este din PVC. Acoperişul clădirii este tip şarpantă. Finisajele interioare prevăzute sunt moderne şi de calitate. Pentru pereţi şi tavane s-au ales zugrăveli lavabile anticondens şi zugrăveli pe bază de cuarţ.