Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

IKEA lansează colecţia OSYNLIG, dezvoltată în colaborare cu Ben Gorham

A.B. Ştirile Zilei /

 IKEA lansează colecţia OSYNLIG, dezvoltată în colaborare cu Ben Gorham

IKEA explorează Design-ul Invizibil prin colaborarea cu unul dintre cei mai buni profesionişti din lumea parfumurilor, Ben Gorham de la Byredo. Ideea care stă la baza colaborării este aceea că nu doar aspectul casei tale influenţează starea de spirit, rezultatul fiind OSYNLIG, o colecţie de 13 lumănări parfumate care provoacă amintiri şi care sporesc experienţa momentelor de acasă, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Mirosurile declanşează amintiri, având un efect puternic asupra stării de spirit şi a emoţiilor. Mirosul de scorţişoară te poate face să simţi entuziasmul din preajma Crăciunului. Mirosul pinilor şi al focurilor de tabără trezeşte amintirea unei veri pe care nu o vei uita niciodată. O mireasmă de rufe curate s-ar putea să te ducă cu gândul la casa părinţilor. Conform raportului IKEA Life at Home, oamenii fac o stransă legătură între modul în care percep mirosul şi sentimentul de acasă.

Astfel de informaţii au inspirat colaborarea dintre IKEA şi Ben Gorham, fondatorul casei de modă şi parfumuri de lux Byredo. Compania oferă o gamă de parfumuri exclusive, atât pentru uz personal, pe piele, cât şi pentru case. Lumânările parfumate şi parfumurile Byredo au fost dezvoltate cu o abordare subtilă, folosind o compoziţie simplă din materii prime de cea mai înaltă calitate. Împreună cu Ben Gorham, IKEA a explorat modul în care poate folosi puterea parfumurilor pentru a crea un design invizibil şi pentru a îmbunătăţi viaţa de acasă.

OSYNLIG (în suedeză: "invizibil") este o colecţie de 13 lumânări parfumate care sunt create pentru a provoca o gamă largă de emoţii - de la nostalgie pentru lucrurile pe care le-ai făcut în trecut, la visurile despre lucrurile pe care le-ai putea face - şi, mai presus de toate, la intensificarea experienţei de a te simţi acasă.

Cu scopul de a realiza o colecţie accesibilă pentru majoritatea persoanelor, au fost concepute 13 parfumuri împărţite în trei baze - florale, lemnoase şi proaspete. Cu o selecţie atât de largă, există un parfum potrivit pentru fiecare. Poţi să te îndrăgosteşti de unul dintre parfumurile din colecţie sau să le combini. Colecţia va fi disponibilă în magazinele din România de la începutul lunii noiembrie 2020.

Prin această colecţie, IKEA doreşte să popularizeze parfumul, transformându-l într-un lux accesibil oricui, la preţuri reduse, care pornesc de la 24.9 lei. Astfel, OSYNLIG aduce parfumurile de înaltă calitate la îndemâna oricui şi conceptul de design invizibil în atenţia unui public mai larg decât oricând.

Când posibilităţile de ajustare ale celor trei aspecte dimensionale ale caselor noastre sunt limitate - utilizarea mirosului, a sunetului şi a luminii - designul invizibil poate oferi soluţii noi şi neaşteptate pentru provocările cu care ne confruntăm în viaţa de acasă.

"Parfumul este o parte foarte relevantă a casei şi creează un sentiment de confort şi securitate. Încercăm să dezvoltăm o mulţime de miresme care să pună în aplicare ideea că toată lumea are o relaţie diferită cu acestea şi nimic nu este corect sau greşit", a spus Ben Gorham.

"Designul invizibil este acel strat de funcţionalitate care completează casa, lucrurile intangibile, cum ar fi iluminatul, starea de spirit şi atmosfera, care vă permit să aveţi un mediu cu adevărat emoţional, interesant", a spus James Futcher, lider creativ IKEA pentru OSYNLIG. "Această idee m-a făcut să mă gândesc diferit la propria mea casă şi la oportunitatea pe care am avut-o în dezvoltarea OSYNLIG - nu a fost vorba despre a face lumânări parfumate, cât a fost despre a încuraja mai mulţi oameni să pătrundă în amintiri şi în alte lucruri abstracte, pe măsură ce îşi construiesc propriile case".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional