Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

37 DE MILIOANE DE EUROElement Industrial lansează o nouă investiţie în zona Buftea Chitila

A.V. Ştirile Zilei /

Element Industrial lansează o nouă investiţie în zona Buftea Chitila

Element Industrial anunţă startul unui nou proiect, în zona Buftea Chitila: parcul logistic Eli Park 3, cu o suprafaţă de 72.000 mp, o investiţie totală de 37 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă. Noul parc logistic va fi construit în mai multe faze, prima constând într-un centru de distribuţie de 18.500 mp.

Proiectul este dezvoltat vizavi de Eli Park 1, pe DN7, într-o zonă ce se va transforma într-un hub logistic din imediata proximitate a noii centuri a Bucureştiului - A0. Eli Park 3 este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de Bucureşti. Principalele avantaje ale proiectului sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului, respectiv amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea).

Eli Park 3 va fi dezvoltat la standarde internaţionale de clasă A, beneficiind de specificaţii tehnice precum: înălţime liberă de depozitare de 11,5 m, o uşă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spaţii generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) şi locuri numeroase de parcare. Suprafaţa minimă închiriabilă este de 2.500 de mp.

Element Industrial îşi propune să devină un partener flexibil pentru chiriaşii de spaţii logistice, punând la dispoziţie spaţii de la câteva sute de metri pătraţi în proiectele Eli Xpress, pâna la suprafeţe de zeci de mii de metri pătraţi în proiectele Eli Parks.

Compania este unul dintre cei mai tineri jucători pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Piteşti, Craiova, Bacău, Brăila, Ploieşti, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional