Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Accor deschide un nou hotel Mercure, la Porţile de Fier

S.B. Ştirile Zilei /

Accor deschide un nou hotel Mercure, la Porţile de Fier

Accor anunţă semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porţile de Fier, pe malul Dunării.

Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management şi va fi lansat pe piaţă în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.

Mercure Porţile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziţia călătorilor 70 de camere şi suite confortabile şi elegante, un restaurant, un bar şi un lounge Privilege. Pentru evenimente private şi de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferinţe de 250 mp, două săli de consiliu mici şi un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare şi terapie, precum şi de piscina în aer liber.

Noul hotel va fi amplasat pe Calea Timişoarei nr 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Gura Văii, parte a municipiului Drobeta Turnu-Severin, este situat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniţei cu Serbia, într-un peisaj natural liniştit şi pitoresc, chiar în mijlocul parcului natural Porţile de Fier. Printre atracţiile turistice din apropiere se numără Muzeul Hidrocentralei Porţile de Fier, Rezervaţia Naturală Gura Văii Vârciorova, Cazanele Mari ale Dunării şi Muntele Ciucaru Mare. Locaţia este accesibilă atât cu maşina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timişoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât şi cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orşova, Calafat, Bechet şi Corabia.

"Un nou hotel Mercure lângă Porţile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice ale ţării, consolidează şi mai mult popularitatea zonei, atrage turişti internaţionali şi aduce standarde şi practici moderne în domeniu. Acest acord va creşte şi va consolida reţeaua Accor în sud-vestul României, o piaţă cheie pentru grup în regiunea Europei de Est." - spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

"În calitate de antreprenori şi investitori în judeţul Mehedinţi, am fost întotdeauna mari susţinători ai potenţialului turistic al acestuia. Sunt atât de multe experienţe valoroase pe care le putem oferi turiştilor din România şi din străinătate şi atât de multe oportunităţi neexploatate atunci când vine vorba de promovarea destinaţiei noastre." a afirmat Sacha Dragic investitor principal şi partener al proiectului.

"Am ales să ne alăturăm unui grup internaţional de prim rang în domeniul ospitalităţii, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noştri un hotel de clasă internaţională şi servicii profesionale care să îl însoţească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari reţele de marketing şi distribuţie din domeniul ospitalităţii şi pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colţurile lumii, plănuind să dezvoltăm şi mai mult ospitalitatea pe Dunăre." adaugă Eduard Koler, investitor şi reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional