Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

ADVERTORIALDescoperă proiectele imobiliare exclusiviste semnate Hagag Development Europe

Ştirile Zilei /

Descoperă proiectele imobiliare exclusiviste semnate Hagag Development Europe

Piaţa imobiliară locală se regăşeşte, şi anul acesta, pe un trend ascendent. Ritmul tranzacţiilor este dinamic, iar Bucureştiul se pregăteşte să inaugureze noi proiecte imobiliare, fie rezidenţiale, fie comerciale. Marea majoritatea a jucătorilor din piaţă, dezvoltatori imobiliari cu experienţă pe piaţa locală, îşi îndreaptă atenţia, din ce în ce mai mult, înspre proiectele care vizează regenerarea urbană. În vreme ce parte dintre aceştia se concentrează pe de astfel de proiecte în diferite oraşe din ţară, iar alţii urmăresc diferite rute pe plan local, Hagag Development Europe este primul investitor care dezvoltă proiecte imobiliare de regenerare urbană prin reconversia clădirilor vechi cu valoare istorică, chiar în centrul capitalei. Deşi o parte considerabilă din investiţiile companiei sunt concentrate pe acest segment de piaţă, compania semnează şi proiecte de tip greenfield valoroase, în locaţii privilegiate cum sunt cartierul Primăverii sau zona Pipera.

Portofoliul Hagag Development Europe este bine reprezentat pe segmentul imobiliar premium. Cu trei proiecte rezidenţiale dintre care două în curs de dezvoltare, două clădiri de birouri şi un proiect dedicat segmentului de retail, Hagag rămâne unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din capitală.

Descoperă proiecte imobiliare în Bucureşti semnate Hagag Development Europe:

H Victoriei 139 - The only luxury residential boutique

În inima capitalei, chiar lângă Muzeul Naţional "George Enescu", Hagag Development Europe reintroduce în circuitul comercial unul dintre cele mai boeme imobile ale perioadei interbelice: H Victoriei 139. Clădirea păstrează intact farmecul Bucureştiului de altă dată şi oferă acum apartamente de lux care îmbină influenţele istorice cu design-ul contemporan. H Victoriei 139 dispune de 33 de apartamente unice, proiectate şi construite cu o atenţie deosebită la detalii şi materiale atent selecţionate de cei mai talentaţi arhitecţi. Detaliile arhitecturale Art Deco, holurile elegante şi impunătoare, împreună cu finisajele luxuriante şi încărcătura istorică a locaţiei reflectă viziunea Hagag şi pasiunea pentru proiecte imobiliare cu personalitate proprie. Îmbinând serviciile de concierge dedicat 24/7 cu eleganţa şi rafinamentul edificiului, H Victoriei 139 conturează o atmosferă nobilă şi primitoare în acelaşi timp, prin cele mai mici detalii.

H Eliade 9 - Your own 7

Un proiect rezidenţial exclusivist, situat în cartierul Primăverii, chiar pe bulevardul Mircea Eliade şi în imediata vecinătate a Vilei Lac 1. Clădirea va găzdui 35 de apartamente high-end, cu grădini sau terase private de dimensiuni generoase şi locuri de parcare subterane. H Eliade 9 afişează un design ultramodern, conturat prin finisaje şi materiale de construcţii de înaltă calitate, menite să asigure independenţă termică şi energetică pentru un confort sporit. Toate apartamentele vor fi dotate cu tehnologie ultra-modernă smart home, permiţând rezidenţilor accesul şi controlul dispozitivelor inteligente de la distantă. Proiectul va dispune de intrare securizată şi servicii extinse de concierge 24/7, asigurând rezidenţilor o experienţă unică, similară cu cea a unei vacanţe de 7 stele.

H Pipera Lake

Un proiect rezidenţial dezvoltat în baza conceptului gated community şi amplasat în nordul Bucureştiului, chiar pe malul lacului Pipera, ce eclipsează ansamblurile moderne prin facilităţile şi proporţiile considerabile afişate, mult mai ample comparativ cu alte proiecte rezidenţiale din zonă. Odată finalizat, complexul va afişa 17 blocuri şi peste 1.300 de apartamente de tip studio, 2 sau 3 camere. H Pipera Lake beneficiază de servicii de concierge 24/7, asigurându-ţi asistenţă ori de câte ori ai nevoie, iar amplasamentul privilegiat îţi va oferi un acces facil la toate punctele de interes ale unei vieţi urbane. Spaţiile verzi generoase şi locurile de joacă sunt concepute pentru a crea un cadru natural ideal pentru relaxare, iar finisajele premium şi parcările subterane îţi vor asigura tot confortul de care ai nevoie.

H Victoriei 109 - Birouri cu istorie pentru oameni care scriu istorie

Păstrând aerul boem al perioadei interbelice, am reabilitat cu atenţie deosebită unul dintre cele mai emblematice imobile din centrul capitalei. Situată chiar pe Calea Victoriei 109, H Victoriei 109 este acum o clădire de birouri modernă dispusă pe 8 nivele, de clasă A, eficientă energetic şi certificată BREEAM Excellent. Edificiul este caracterizat de detalii arhitecturale unice şi finisaje high-end, fiind destinat afacerilor boutique care apreciază un vibe elegant şi o locaţie excepţională.

H Tudor Arghezi - Our epicenter office building

Amplasată ultracentral, chiar la KM 0 al Bucureştiului, în apropiere de Piaţa Universităţii, H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spaţii de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piaţa locală. Imobilul datează din anul 1966, iar procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea şi refuncţionalizarea clădirii, dar şi refacerea împrejmuirilor construcţiei existente. Faţada edificiului va fi modificată în întregime şi va căpăta un aspect modern, elegant, în linie cu influenţele arhitectonice ale zonei.

Află mai multe detalii despre companie şi descoperă inovaţia unor proiecte imobiliare unice, dezvoltate de Hagag Development Europe: https://www.hagageurope.ro sau la 021 9953.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional