Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

ADVERTORIALSoluţia salvatoare pentru o grădină splendidă

Ştirile Zilei /

Soluţia salvatoare pentru o grădină splendidă

Când vine primăvara şi natura începe să se trezească, toţi cei care au o curte vor să o amenajeze în cel mai bun mod posibil. Dacă doriţi să faceţi curtea voastră să devină o mică oază de pace şi linişte şi un loc de care vă veţi bucura în zilele frumoase însorite, cel mai bine este să căutaţi un expert care să vă ajute în acest scop!

Evitaţi greşelile în amenajarea grădinii

Petrecerea timpului în aer liber, într-un mediu verde, are multe caracteristici pozitive pentru sănătatea umană, conform studiilor din întreaga lume în care au fost efectuate cercetări pe această temă. Puterile vindecătoare ale naturii ne influenţează în primul rând creierul şi emoţiile: ele contribuie la rezolvarea problemei insomniei, la reducerea stresului, stimulează gândirea pozitivă şi ne ajută la "reîncărcarea" bateriilor şi să evităm agitaţia din viaţa de zi cu zi. Prin urmare, majoritatea oamenilor se decid pentru o gradină din jurul casei sau spaţiul de afaceri şi să facă din acesta un loc în care vor petrece timp calitativ alături de cei dragi.

Totuşi, înainte de a amenaja curtea, este important să vă gândiţi cu atenţie la următorii paşi. Care sunt speciile de plante cele mai bune pentru grădina dumneavoastră în conformitate cu designul casei şi potrivite condiţiilor climatice care predomină în zona dată? Care plante ornamentale sunt potrivite pentru calitatea şi valoarea PH-ului solului din curtea dumneavoastră? Care specii s-au dovedit a fi invazive şi ar trebui evitate? Doar un expert în domeniul horticulturii şi arhitecturii peisagistice vă va putea oferi răspunsurile potrivite la aceste întrebări.

Cu ajutorul unui executant profesionist, vom evita greşelile în amenajarea curţii, lucru deosebit de important ţinând cont de faptul că majoritatea speciilor de plante care sunt plantate în grădină sunt perene.

Rapid şi uşor la o grădina magică

Cu toate acestea, se pare că nu este atât de uşor să găsiţi un executant bun. Poate nu puteţi găsi pe nimeni în oraşul dumneavoastră sau nu reuşiţi să contactaţi un executant din domeniul amenajării curţii. Chiar dacă reuşiţi să intraţi în contact cu el, se pune întrebarea dacă executantul va avea timp chiar în momentul în care aveţi nevoie de el din cauza angajamentelor contractate anterior. Când vine vorba de amenajarea curţii, această situaţie nu este o raritate, majoritatea lucrărilor din grădină se fac în lunile de primăvară, iar în cele mai multe cazuri, executanţii au prestabilit deja programările. Dacă doriţi să vă dedicaţi amenajării curţii şi nu aţi găsit un executant care să vă ajute cu aceasta, nu totul este pierdut. Puteţi găsi o soluţie pe platforma Daibau.ro.

Daibau.ro este o platformă pentru construcţii şi renovări care se ocupă de ani de zile cu conectarea executanţilor şi clienţilor, oameni care au nevoie de servicii. Baza de date numără peste 15.000 de executanţi locali din peste 300 de categorii de specialitate, dintre care 2.500 sunt executanţi în domeniul arhitecturii peisagistice, 350 sunt executanţi care se ocupă de horticultură şi tot atâţia din domeniul amenajării curţii.

Dacă încă nu aţi găsit un executant care să vă ajute să amenajaţi zonele verzi din jurul casei, cabanei sau spaţiului de afaceri, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi şi să trimiteţi o cerere pe site-ul Daibau.ro, în care să menţionaţi şi să descrieţi lucrările de care aveţi nevoie, termenul dorit al execuţiei lucrărilor precum şi locul unde trebuie efectuate lucrările. Este nevoie doar de câteva minute pentru a completa şi a trimite o cerere care este gratuită.

În cerere, puteţi ataşa fotografii sau schiţe pentru a explica cât mai credibil ceea ce aveţi nevoie. Pe baza informaţiilor pe care le-aţi introdus în cerere, vi se vor oferi executanţi disponibili care îndeplinesc criteriile dumneavoastră, iar ofertele vă vor fi trimise prin e-mail. În felul acesta, puteţi găsi rapid şi uşor un executant potrivit care va fi gata să vă ajute să vă amenajaţi curtea şi să o transformaţi într-o oază de verdeaţă pe locaţia cerută şi în termenul prestabilit. Dumneavoastră luaţi legătura cu el şi stabiliţi toate detaliile colaborării.

Sfaturi utile şi practice pentru amenajarea curţii

Dacă primiţi mai multe oferte, puteţi selecta un executant pe baza celor mai relevante criterii - evaluările şi recenzii. Şi anume, după executarea lucrărilor, toţi clienţii au posibilitatea de a evalua munca şi angajamentul executantului care se arată prin lucrarea sa şi de a comenta rezultatul final. Citind recenziile, veţi putea lua cea mai bună decizie posibilă şi veţi afla mai multe despre executanţi înainte de a-i contacta.

În plus, pe portalul Daibau.ro în secţiunea Calculator, puteţi afla preţurile medii ale lucrărilor, produselor şi serviciilor, ceea ce vă va uşura gestionarea bugetului. Şi anume, puteţi afla care este preţul pentru realizarea unui plan de amenajare a grădinii, plantarea de copaci şi arbuşti, tăierea gardurilor vii, îndepărtarea deşeurilor verzi şi nu numai, iar pe baza informaţiilor să luaţi decizia în conformitate cu bugetul planificat.

Cu toate acestea, dacă amenajaţi singuri curtea, sfaturi practice şi profesionale vor fi întotdeauna binevenite. În cadrul secţiunii Revistă de pe portalul Daibau.ro, descoperiţi totul despre plantarea şi întreţinerea gardurilor vii, întreţinerea, udarea şi irigarea gazonului şi grădinilor, grădinilor verticale, dar şi alte articole utile cu instrucţiunile necesare.

Permiteţi ca grădina să strălucească în plină splendoare în această primăvară şi să devină ascunzişul vostru de la agitaţia vieţii de zi cu zi. Acum este momentul potrivit să o transformaţi într-o oază de verdeaţă în care vă veţi bucura până în zilele reci, de toamnă, singuri sau în compania celor dragi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional