Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2021
Abonament gratuit

ASTĂZIFPSC organizează un eveniment pentru omagierea constructorilor

Ştirile Zilei /

FPSC organizează un eveniment pentru omagierea constructorilor

Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii - FPSC împreună cu partenerii sociali Federaţia Generală a Sindicatelor - FGS şi Casa Socială a Constructorilor- CSC în parteneriat cu Biblioteca Academiei Române vor organiza în ziua de 14 septembrie 2021 un eveniment pentru omagierea breslei Constructorilor, cu ocazia zilei dedicată celor ce proiectează, cercetează, construiesc şi contribuie la realizarea construcţiilor, potrivit unui comunicat de presă.

Graţie demersurilor FPSC şi a unui grup de parlamentari care au înţeles importanţa sectorului construcţii în economie, ziua de 14 septembrie a fost declarată prin legea 350/2018 ''Ziua Naţională a Constructorului''.

Datorită conditiilor impuse de situatia specială generată de pandemie, ediţia de anul acesta va avea loc la Biblioteca Academiei Romane, Cal.Victoriei 125, intrarea din Bd. Dacia Bucureşti, în Amfiteatrul "Ion Heliade Rădulescu" între orele 12:00-14:00.

În prezenţa reprezentanţilor breslei, a unor personalităţi din domeniu şi a mediului universitar, în cadrul evenimentului se va omagia breasla constructorilor români parcurgând o istorie ilustrată a realizărilor din ultimul secol şi jumatate şi privind optimist către tehnologii sofisticate de proiectare, execuţie şi mentenanţă a construcţiilor viitorului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Investiţii

Perspective

Companii