Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Atenor începe construcţia proiectului rezidenţial UP-site

S.B. Ştirile Zilei /

Atenor începe construcţia proiectului rezidenţial UP-site

Dezvoltatorul imobiliar, Atenor, începe luna aceasta construcţia UP-site, primul său proiect rezidenţial premium, situat în zona Floreasca din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Autorizaţia de construire a fost obţinută primăvara trecută, chiar după perioada de carantinare naţională. De la lansarea procesului de vânzare, în ultima săptămână a lunii noiembrie 2020, şi până acum, 50% din totalul de apartamente au fost deja vândute în fază de proiect.

UP-site Bucureşti va include 270 de apartamente în două clădiri rezidenţiale înalte de 12 şi 25 de etaje, conectate prin intermediul unui parter comun.

"Prin începerea construcţiei proiectului nostru rezidenţial, Atenor reconfirmă angajamentul său internaţional şi încrederea în piaţa imobiliară din România. UP-site vine, aşadar, în completarea portofoliului proiectelor noastre finalizate sau aflate în fază de construcţie: Hermes Business Campus, Dacia One şi @Expo. Răspunsul clienţilor la campania de vânzari "off-plan" este încurajator şi ne obligă să livrăm proiectul nostru la calitatea aşteptărilor", afirmă Sorin Dumitraşcu, Country Director Atenor România.

Knight Frank România este consultantul proiectului, atât în ceea ce priveşte strategia şi implementarea de vânzări, cât şi cea de marketing.

"Suntem onoraţi şi mândri să fim agentul exclusiv al UP-site, un proiect deosebit care contribuie la transformarea orizontului din Bucureşti. Este un semn pozitiv faptul că echipa noastră de rezidenţial a înregistrat vânzări record în timpul pandemiei, semnând chiar şi jumătate din penthouse-uri, şi încă o dovadă că în Bucureşti există cerere pentru proiecte rezidenţiale premium", a spus Horaţiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank România şi Ungaria.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii