Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Bogdan Dobre este noul Director General al Holcim România

S.B. Ştirile Zilei /

Bogdan Dobre este noul Director General al Holcim România

Cu o experienţă de peste 20 de ani în poziţii de management, Bogdan Dobre a preluat funcţia de CEO Holcim România & Market Head Moldova începând cu 1 ianuarie 2021. Acesta îl va înlocui pe Horia Adrian, care a condus operaţiunile locale în ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Bogdan este alături de Holcim România încă din anul 2000, fiind unul dintre primii angajaţi ai companiei. În tot acest timp, el a ocupat funcţii precum cea de Director Comercial (2013-2020), de Director al Diviziei Betoane şi Agregate (2011-2013), de Manager Naţional de Vânzări Ciment (2002-2011), contribuind decisiv la rezultatele companiei, precum şi la dezvoltarea de noi oportunităţi de creştere şi inovare a afacerilor Holcim în România.

Strategia pe care a propus-o şi a implementat-o a permis crearea unor parteneriate solide şi de durata între Holcim şi clienţii săi.

"Mă bucură şi, în acelaşi timp, mă responsabilizează faptul că preiau această funcţie, după 20 de ani în care am construit împreună cu colegii mei un business performant. Îi mulţumesc lui Horia pentru tot ceea ce a realizat. Eforturile sale s-au concretizat într-un progres vizibil al operaţiunilor Holcim atât la nivel local, cât şi la nivel regional. Voi continua în direcţia dezvoltării business-ului nostru din România şi Moldova, adaptându-ne constant la provocările pieţei materialelor de construcţii, aflate în continuă transformare. În acest fel, vom putea răspunde în continuare nevoilor clienţilor noştri, oferind soluţii performante şi integrate", a declarat Bogdan Dobre, noul CEO al Holcim România & Market Head Moldova.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional